utorak, 15. veljače 2011.

Verizon CTO: ne 'treba' Nokia-Microsoft partnerstva; Android, IOS, a BlackBerry su tri velike platforme

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Udvaranje najveći prijevoznik u Sjedinjenim Državama je vjerojatno na vrhu bilo kojeg telefona proizvođača do-do lista, i to je počevši to zvuk poput Nokia - na snazi od svojih J UST-najavio Windows Phone kockati - je uzbrdo boj naprijed od toga. Verizon CEO Tony Melone je otišao na snimanje se na ___B_Mobile Svijet Congress___E_ ovaj tjedan rekao da je on skeptični Micosoft ima sposobnost da zadovolji svoje uzvišene ciljeve volumen za Windows Phone - malo čudno, s obzirom da Verizon je na rubu lansiranja svoje prve Windows 7 Telefon model - i da on ne misli "Verizon potrebama i Microsoft odnos Nokia." Pozivajući se naizgled izravno Nokia CEO Stephen Elop želju da smartphone rat "tri konjska utrka" između Android, IOS, i Windows Telefon, Melone kaže on misli da je "upravo sada tri OS igrača vidimo za naše mreže su Android, Apple, i RIM-a. " Naravno, baš kao i iPhone, sigurni smo da Melone stav mogao promijeniti u trenu, ako Windows Phone pokupi dovoljno pare - ali čak iu najboljem slučaju, to će potrajati.

Verizon CTO: ne 'treba' Nokia-Microsoft partnerstva; Android, IOS, a BlackBerry su tri velike platforme prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 veljača 2011 13:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar