subota, 12. veljače 2011.

IBM i Samsung najavljuje cross-patenta licencnog ugovora, mi molimo za z196-based Galaxy kartica

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Prljavi detalji su malo daleko i tebi, ali IBM i Samsung samo su se pridružili i do najaviti cross-patenta licencnog ugovora koji bi mogli imati značajan utjecaj u svijetu smo obuzeti sa. Prema (doduše kratak) otpuštanje ugrađenom nakon pauze, dvije će dozvolu njihovih patenta portfelja jedni druge, ali s obzirom da su posebne odredbe i uvjete čuvaju se u tajnosti, za sada, to je na nama da zamislimo kakav magija će rezultirati iz ugovora. Naravno, patent portfelje za svaki od tih tvrtki je staggeringly velika - obuhvaća sve od mobilnih tehnologija poluvodiča, i samo o svemu između. Mi smo rekli da je sporazum će omogućiti svakoj tvrtki da "inoviraju i djelovati slobodno", i koristiti sve druge patenata držati korak s brzim širenjem tehnologije. Je 5.2GHz z196 -based Galaxy S samo nekoliko mjeseci daleko? Dječak se može sanjati, ne može on?

[Hvala, Peter]

Nastaviti čitanje IBM i Samsung najavljuje cross-patenta licencnog ugovora, mi molimo za z196-based Galaxy kartica

IBM i Samsung najavljuje cross-patenta licencnog ugovora, mi molimo za z196-based Galaxy Tab prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 17:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hot Hardware | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar