subota, 12. veljače 2011.

Samsung očarati dobiva procurila EB01 Android 2,2 graditi, tvoj ako ga želite

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-fascinate-gets-leaked-eb01-android-2-2-build-yours-if-y/:
Toliko za Verizon kao nositelj izbora kada je riječ o ubrzanom Android ažuriranja, eh? Oni koji su odabrani Big Red za Galaxy S su čekali na Froyo graditi za ono što se osjeća kao vječnost, a naša braća na sjeveru već uživaju u plijenu - stvari kao što su Flash podrška i integrirani mobilni Hotspot. Naravno, Samsung je jednom obećao da svi Galaxy S telefoni (yeah, uključujući i očarati ) će primiti 2,2 Android u nekom trenutku u vremenu, i dok se službeno izdanje još uvijek je nas eluding, to izgleda kao da je crtež dan sve bliže. Fini ljudi tamo kod Android središnje jednostavno nisu mogli čekati, a oni su ga uzeti na sebe završiti Guba-unosi EB01 graditi za sve za uživanje. Naravno, morat ćete napraviti sajam iznos od sjeckanje da biste dobili ovaj gore i trčanje bez ičije suglasnosti, ali sve detalje ćete žudnja čekaju na vas tamo u izvor. Još uvijek niste sigurni, ako se isplati voziti? Šef o prošlosti pauzu za kratki video.

Nastaviti čitanje SAM-ovi očarati dobiva procurila EB01 Android 2,2 graditi, tvoje ako ga želite

Samsung očarati dobiva procurila EB01 Android 2,2 graditi, tvoj ako ga želite prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 08:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Središnja (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar