subota, 12. veljače 2011.

Johnny Chung Lee čini DIY TelePresence bot iz iRobot Stvaranje i netbook

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/johnny-chung-lee-makes-diy-telepresence-bot-out-of-an-irobot-cre/:
Većina od nas nemaju 15.000 dolara da ispadne na Anybot , iako ima jedan oko bi bilo lijepo u slučaju da ne osjećate kao ostavljajući kuće da biste dobili kavu . Kako bi pomogli onima od nas s više ponizan znači, naši stari prijatelj Johnny Chung Lee (od Wiimote sjeckanje i Kinect dev tima slave) ima koristi njegov neobičan hobi talent za stvaranje video chat robot za relativno sitan iznos od 500 dolara. Korištenje iRobot Stvaranje ($ 250), netbook sa Skype ($ 250), kabel za povezivanje dva, a neki kontrola softver je on sam napisao, g. Lee je izgrađen digitalni surogat na jeftini. Johnny nije prva osoba koja je tako utjecati iRobot je sjeckanje platformu , ali je dodao stajati na vrhu robota kako bi dobili PC bliži ljudskom visine, u prilogu riba-oko objektiva kamera za bolje daljinsko gledanje, pa čak nije neki ponovno ožičenje dopustiti netbook naplatiti putem Napravite bazne stanice. Broj i how-to su upute se na svom blogu, pa pogodio izvor link ako ste osjećaj do izrade sami. Čini se kao Johnny Lee stavljajući da je Google 20 posto vremena na dobro koristiti na taj način daleko - držati 'em dolaze. Provjerite video ovaj najnoviji stvaranje nakon pauze.

Nastaviti čitanje Johnny Chung Lee čini DIY TelePresence bot iz iRobot Stvaranje i netbook

Johnny Chung Lee čini DIY TelePresence bot iz iRobot Stvaranje i netbook prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 23:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor Procrastineering | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar