subota, 12. veljače 2011.

Nokia USA predsjednik je out, zamijenjen Microsoft veterinar Chris Weber kao Elopocalypse nastavlja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/nokia-usa-president-is-out-replaced-by-microsoft-vet-chris-webe/:
Teoreticari zavjere ujediniti: Nokia je zamijenio drugi istaknuti izvršnog s bivšim Microsoft zaposlenika. U ovom slučaju, to je glava Nokia je cijeli američki podjela koja je biti oustered, kao i 15-godišnje Microsoft prodaja i marketing veteran Chris Weber zamjenjuje Nokia Inc predsjednik Mark Louison stupa na snagu odmah. Mark će "nastaviti karijeru nove mogućnosti", a Weber uzima uzde, uzimajući pomalo nezavidnu ulogu pomlađivanje Nokia je smartphone brand u Sjedinjenim Američkim Državama. Ipak, možemo zamisliti da će imati puno pomoći, kao što ću raditi vrlo, vrlo tijesno sa svojim alma mater u mjesecima koji dolaze i dizajna praktički prodati sebe. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Nokia USA predsjednik je out, zamijenjen Microsoft veterinar Chris Weber kao Elopocalypse nastavlja

Nokia USA predsjednik je out, zamijenjen Microsoft veterinar Chris Weber kao Elopocalypse nastavlja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 14:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar