subota, 12. veljače 2011.

Nokia Je marginalizacija meego došao kao iznenađenje za Intel

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Jučer je najava za Nokia da je prijelaz na Windows 7 Telefon kao svoj primarni smartphone platforma je već imao, te će i dalje imati, velike posljedice za dosta stranaka osim finske tvrtke i novi najbolji pupoljak Microsoft. Jedan od najvećih učinaka koji se bave je da Nokia sada više ne smatra meego - open-source OS to je bio zajednički razvijaju s Intel - klasificira ga kao "projekt učenje." prioriteta stavke, Nema nagrade za nagađanje Intelov nigdje u blizini sretan zbog toga, ali bi također imati pogađate Nokia čuva Chipzilla u neznanju o svom novom smjeru dok dan ga najavio na svijetu? Takva je riječ od TechCrunch 's dobro postavljeni izvori, koji su također kažu da Nokia posvećen samo tri čovjeka vanjski tima za razvoj UI prilagodbe za meego. Nije točno hugest ulaganja u svijetu, mi bismo reći, i kad uzmete u obzir Nokia i Microsoft već koncept uređaja sastavila, moraš misliti planira napustiti meego kao iskreni borac strategija materijaliziraju u gradu Espoo dugo vremena prije ovog događaja. Vjerojatno bi bilo lijepo da Intel reći, ipak, samo da bude sa stilom. Hit izvor link za više detalja, uključujući i potvrdu da je Nokia N9-00, svoj prvi planirani meego uređaj, bila konzervirana - navodno zbog pritužbi od operatora o svojim zglob.

Nokia Je marginalizacija meego došao kao iznenađenje za Intel prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 15:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar