subota, 12. veljače 2011.

HTC Thunderbolt isključivo hitove Best Buy za 250 dolara na pokretanje, ukorijenjena prototip pruža nadu za punu otključati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Iako je teško činjenice o HTC Thunderboltove dostupnost su teško doći la, proturječne glasine Letjele su brzo i jaka -, Best Buy oglas čini se da jasno većini sve gore. sad Kao što smo prvotno čuo , 4,3-inčni LTE će smartphone pokrenuti za 250 dolara na dvogodišnji ugovor - ili novčanik-drobljenje $ 750 bez - ali ključni sastojci ovdje su tri riječi na samom vrhu. Thunderbolt je očito "nacionalni maloprodajni ekskluzivna" za Best Buy, koja objašnjava kako uređaj istovremeno mogao suočiti Verizon kašnjenja i još dolaze u za Valentinovo slijetanje na veliki okvir trgovine. Također ćete primijetiti da oglas spominje Skype video i 4G mobilne Hotspot funkcionalnosti, tako da bih se iznenadio ako je telefon došao bez , iako je također moguće da cijeli kit i kaboodle je odgođeno kako bi se slagala - Droid-Life kaže: ovaj oglas dolazi od 20. veljače kružna, tako da nismo mogli vidjeti ništa do tada.

U slučaju da vam je potreban dodatni razlog da se uzbuđen o Thunderbolt, programeri u AndIRC su neke povezane vijesti - oni već ukorijenjen prototip verziji (koja je upravo tako se događa da imaju poznato kodno Mecha ) i vjeruju da će se istom tehnikom raditi na malo uređajima. Ne bi li bilo lijepo imati korijen na jedan dan ... kad god je to?

[Hvala svima koji su poslali to u]

HTC Thunderbolt isključivo hitove Best Buy za 250 dolara na pokretanje, ukorijenjena prototip pruža nadu za potpuno otključavanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 16:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AliWaqas | izvor Droid-Life , XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar