subota, 12. veljače 2011.

Samsung Galaxy S II i 10,1-inčni Galaxy Tab II potvrdio je za MWC, 4-inčni 3D prikaz, LTE-based igre oblaka dolazi kasnije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
Dobro, samo mi smo položili na oči neke unutarnje Samsung dokumenata i može vam donijeti službena imena i specifikacije od nasljednika S Galaxy i Galaxy Tab. Prvo, Galaxy S II će reklamirati 4,3-inčni AMOLED Super Plus zaslon, 1GHz dual-core Orion / Exynos procesor, NFC, Bluetooth 3.0, i 24 Mb HSPA + povezivost. Sve te statistike su procurile ranije jutros, zajedno sa slike gore, a mi smo još jednom vidjeli 8.49mm debljine za taj uređaj, iako smo sada vjeruju da je mjerenje u svom najtanjem dijelu - to je vjerojatno da S II će se udebljati do 9.9mm, najvjerojatnije smjestiti kamera modul, jedan od posljednjih preostalih dijelova konstrukcije smartphone koji zahtijevaju dodatni opseg (NFC se drugi). Te naočale su svi potvrdili, ali smo također primijetili popis skladišnih kapaciteta od 16GB / 32GB / 64GB, što nismo mogli priključiti na određenom uređaju.

Što se tiče Galaxy Tab II, to je doista 10,1-inčni tablet Saće mi smo bili sluh toliko o, uz dodatni bonus što je to Google Iskustvo uređaja. To bi trebalo značiti ne Samsung-derived kože prilagodbe na vrhu dioničko Android 3,0 UI - upravo ono što očekujemo da će se vidjeti iz Motorola Xoom . Također podudaranje Xoom je rezolucija, na 1280 x 800 i brzine CPU-a, na 1GHz, iako nismo mogli utvrditi da li će to biti dual-core ili single-tableta. Naš novac na viđenje Exynos 4210 se pojavljuju u oba nova uređaja Galaxy, ali ćemo morati pričekati do Samsung pegler sutra saznati za sigurno. Još jedna napomena uvoza na naočale: vidjeli smo 16GB / 32GB / 64GB za pohranu pjesama, ali nije mogao biti siguran što je proizvod iz - ne bi to biti lijep ako Galaxy S II bio je prvi smartphone na korak prošlosti 60GB barijere?

Konačno, gledajući prema budućnosti, Samsung očito radi na 4-inčni WVGA zaslon s 3D sposobnosti - vjerojatno autostereoscopic poput LG- Optimus 3D - i intrigantan "Motion UI" shema upravljanja. Potonji će vam omogućiti da pomicanje unutar Google Maps i Streetview samo kretanje telefona, kao zoom in i out stranica naginjanjem slušalica gore i dolje (žiroskop će biti potreban za oba funkcije). Samsung je također velike planove za LTE, s naglaskom na ispumpavanje ono što dobivaju preko veze 4G u obližnju HDTV pomoću dual tehnologiji prikaza. Dvije aplikacije mi uhvaćen pogled su osobni emitiranja, gdje je vaš Sammy slušalica će djelovati kao vrlo sofisticirana, internet TV prijemnik, i oblak-based igre. Krivovjerje 'nadajući smo saznali više o tim budućim ulaganjima sutra.

Samsung Galaxy S II i 10,1-inčni Galaxy Tab II potvrdio je za MWC, 4-inčni 3D prikaz, LTE-based igre oblaka dolazi kasnije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 11:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar