subota, 12. veljače 2011.

ipad dobiva tretman Opera Mini, pitamo se što je tako dugo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera je bilo radi njene Norveški čari na iPhone od prošlog proljeća, i to je bio koketiranje s tabletama od HZZ-a, ali do sada još preglednicima staviti kreće na ipad. S obzirom koliko dobiva oko , mi smo iznenađeni to se nije dogodilo prije, ali Opera najavio je jučer da će show off novu verziju Opere Mini na broj platformi na MWC ove godine, uključujući Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian i da - ipad. Nema riječi o tome što ipad verzija će donijeti - ili kada, po tom pitanju - ali mi smo guessing da će vjerojatno sport isti glatko zoom i više stranica mrežu vidjeli smo pogledati na Opera za tablete . Za više informacija o svijetu najviše promiskuitetan preglednika, check out punu PR nakon skoka.

Nastaviti čitanje ipad dobiva tretman Mini Opere, pitamo se što je tako dugo

ipad dobiva tretman Mini Opere, pitamo se što je toliko dugo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 10:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reuters | izvor Opera | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar