subota, 12. veljače 2011.

VTECH's InnoPad donosi tablete za mladež, poplave svoje spužva poput mozgova sa znanjem

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/12/vtechs-innopad-brings-tablets-to-youngsters-floods-their-spong/:
Tražite tužibaba znak da su tablete pucao pravo prošlosti mainstream i na over-zasićenja? Popraviti vaš fokus nekoliko piksela gore, a vi ćete biti bulji u njega. VTECH samo je gurnuo svoje InnoPad, učenje tableta posebno razvijena za djecu od 4 do 104 (ili 9, ako ste zabrinuti s "činjenice") . Smješten na 5-inčni touchpanel, tilt-senzor za kontrolu igre, mikrofon i sučelja za USB, SD kartica i slušalice, to je zapravo više poput MID nego bilo što drugo. Naravno, "Kid-tvrd" kućište što ga čini daleko bulkier od većine, ali barem to je dizajniran za uzeti lizanje (i držati na kucanje). Za razliku od konvencionalne tablete, ovaj će se oslanjati prvenstveno na učenje metaka, ali postoji podrška za digitalni download za one koji radije ga sync sa svojim Mac ili PC i prijenos stvari na memorijsku karticu. Moraš pobio mogućnosti kada je u pitanju softver, a jednom dječjom učinio učenje za dan, InnoPad može služiti i kao MP3 player, video player i datebook. To će brod ove jeseni za 79,99 dolara, uz svaki naslov po cijeni od 24,99 dolara. Nešto nam govori to što je dobio "ipad ubojica", napisao sve preko njega. U Dječjem Doodle font, ali hej ...

Nastaviti čitanje VTECH's InnoPad donosi tablete za mladež, poplave svoje spužva poput mozgova sa znanjem

VTECH's InnoPad donosi tablete za mladež, poplave svoje spužva poput mozgova sa znanjem prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 12 veljača 2011 01:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor VTECH | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar