srijeda, 2. veljače 2011.

OnLive je all-you-može-jesti PlayPack sada dostupna za 9,99 dolara mjesečno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/onlives-all-you-can-eat-playpack-now-available-for-9-99-per-mo/:
OnLive, u skladu pretplata usluge. To nije datum 15. siječnja smo u početku imali označena, ali to je bez obzira sad, došlo vrijeme. Tvrtka je uvela PlayPack, što je za 9,99 dolara svaki mjesec dobiva neograničen pristup izbor naslova. Nema dugoročnu predanost zahtijeva i spremljene igre će ostati na serverima za najmanje godinu dana nakon otkaza, treba se predomislite i odlučite da se vrati. Ima 38 igara koje možete izabrati u prvom, uključujući i BioShock, Prince of Persia, te Alien Shooter, s više naslova obećao "na regularnoj osnovi." Prethodnih planova - besplatni demo, multi-dan ljetovanje, i kupi à la carte - također su još uvijek oko. Nije da netočne mislite o ovom kao rani-day Netflix Instant gledati, ali crtež iz iste analogije, to æe se sve širi knjižnica jakih naslova (i velike i male) zadržati zamah događa. I da ne bude zabune, mi smo stvarno navijali za ya . Priopćenje i popis naslova nakon pauze.

Nastaviti čitanje OnLive's all-you-može-jesti PlayPack sada dostupna za 9,99 dolara mjesečno

OnLive je all-you-može-jesti PlayPack sada dostupna za 9,99 dolara mjesečno prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljača 2011 18:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor OnLive | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar