srijeda, 2. veljače 2011.

NJ EV vlasnik sa 50.000 milja prijavljeni raspršuje mit o hladnom vremenu woes baterije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/nj-ev-owner-with-50-000-miles-logged-dispels-myth-of-cold-weathe/:
NJ E Mini vlasnik sa 50.000 milja prijavljeni raspršuje mit o hladnom vremenu woes baterije
Mi vidite u komentarima, zvonjava na svaki EV post o tome kako bezvrijedan su u hladnom. Charles Lane iz Washington Post nedavno učinio isto, govoreći stvari poput "promijeniti od deset stupnjeva može podrivati 50% baterije izlaza" i nagađa da je EV industrija je "samo jedna dobro publicirati kvar daleko od katastrofe." Ne tako, kaže Tom Moloughney, i on bi trebao znati. On je proveo posljednjih 49.500 milja svog putovanja na posao u životu sve-električni Mini E , u prosjeku 2.500 kilometara mjesečno. Sada, ovaj automobil je prototip i prilično rano primjer moderne električnih vozila, što znači da nema Prekondicioniranje tech da vam zagrijati baterije prije nego što odete. Unatoč tome, Tom je logirati svaki put je on napravio u auto i on ukazuje na rijetko vidi više od gubitak od oko pet posto iz vozila uobičajeni raspon. Još važnije, on je napravio svoj put kroz mnoge hladno mijenjati bez uzimajući nasukan - ili zamrzavanje do smrti.

NJ EV vlasnik sa 50.000 milja prijavljeni raspršuje mit o hladnom baterijom woes vrijeme prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 2, 2011 09:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PluginCars.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar