srijeda, 2. veljače 2011.

Lego bot izgrađen za testiranje kno's tableta udžbenik, ljudski vladari gledati raspoloženo (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/lego-bot-built-to-test-knos-tablet-textbook-human-overlords-wa/:
Samo zato što prvih nekoliko tableta udžbenici isporučuju , ne znači da u kno je razvojni tim su članovi odmaraju na lovorikama. Testiranje proizvoda na kno tableta nastavlja - i to izgleda kao Lego radi teških lifting. Oni su stavili naših omiljenih plastičnih građevni blokovi za rad izgradnjom tester kno stres iz Lego Technic dijelova. Robot provjerava i kno je senzor za osvijetljenost prostora i sposobnosti svojih touchscreen točno pratiti sustava olovke swipes i pomake. Iako nije tako zamršen kao Lego repliku 2000 + godina starog mehaničkog računala , robot - sa svojim hipnotički pendulum-kao gibanje - još uvijek očima gledati. Provjerite video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Lego bot izgrađen za testiranje kno's tableta udžbenik, ljudski vladari gledati raspoloženo (video)

Lego bot izgrađen za testiranje kno's tableta udžbenik, ljudski vladari gledati raspoloženo (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljače 2011 02:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar