srijeda, 2. veljače 2011.

Chevrolet 408 volti i Nissan Leafs prodaju u SAD-u tijekom siječnja, ograničena opskrba vjerojatno kriv

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/408-chevrolet-volts-and-nissan-leafs-sold-in-us-during-january/:
Chevy Volt i Nissan Leaf su podjednako u mnogo načina: oba oslanjaju na elektromotora za njihovo pokretanje, oboje su zaradili Car of the Year nagrada (Volt u Sjevernoj Americi , list u Europi ), a oboje su imali nevjerojatno nizak prodaje u njihovih prvih par mjeseci na prodaju. Siječnju brojevi samo izaći i Volt vodi put sa 321 prodanih vozila ili daje u najam, dok Nissan rezultate čak i slabiji 87 kupovinu. To je u usporedbi s brojkama od 326 i 19, odnosno, za mjesec prosinac. Prije nego što svi počnete pisati off EV kao DOA (opet), prisjetimo da obje tvrtke imaju masivni back-naloge za elektrificirana osobe prijevoznika, vodi nas da vjerujemo da je najvjerojatniji uzrok za ovu sporo kapanje isporuka je ograničena opskrba prilično od dwindling potražnje. Proizvodnja količine Volta i Leaf Očekuje se da će rampa gore kako idemo naprijed, pa panika je nepreporučljiv - ako smo došli oko siječnja 2011 i još uvijek se gleda na manje prodaje od Joojoo uspio.

Chevrolet 408 volti i Nissan Leafs prodaju u SAD-u tijekom siječnja, ograničena opskrba vjerojatno kriv prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljače 2011 08:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Green Car Izvješća , PluginCars | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar