srijeda, 2. veljače 2011.

Sony Ericsson Xperia X10 je multitouch ažurirati kotrljanje vanjska strana danas, X8, X10 Mini i Mini X10 Pro dobivanje ANT + podrška uskoro

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/sony-ericsson-xperia-x10s-multitouch-update-rolling-out-now-x8/:
To prikliještiti-to-zoom update za Xperia X10 da japanski kupci dobio rano vodstvo na sada kotrljanje vanjska strana širom svijeta po novi blog post od dječaka i djevojčica u Sony Ericssonu. To ne može biti najzanimljiviji dio, ipak: oni su također chatu gore budući firmware ažurirati koja će omogućiti ANT + podrška na Xperia X8 , X10 Mini i Mini X10 Pro , sposobnost pečena u chipseta na one uređaje koji Sony Ericsson nije prethodno iskorištene. Teoretski, to znači da prati otkucaje srca i druge nosive fitness opremom - tržište na kojem ANT + stvarno je procvala - mogu se spojiti izravno na telefon, a ne prolazi kroz računalo sa ANT + dongle prvi, pogodno za analizu "jogging" 'na ići. Naravno, vježba tehnologija je uvijek više povjerenja nego vježba sama ... ali ako možete riješiti taj problem, Sony Ericsson, javite nam. Možete nas naći na kauču tamo.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Sony Ericsson Xperia X10 je multitouch ažurirati kotrljanje vanjska strana danas, X8, X10 Mini i Mini X10 Pro dobivanje ANT + podrška uskoro prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 veljača 2011 20:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar