srijeda, 2. veljače 2011.

Dell, Gigabyte i MSI povući proizvoda u svjetlu Sandy Bridge čipseta mana, HP lica kašnjenja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/dell-gigabyte-and-msi-pull-products-in-wake-of-sandy-bridge-chi/:
Svaki put pišemo o Intelovim manjkav Sandy Bridge čipseta i potrebu za to da se fizički zamijeniti , financijskih troškova ići gore. Prvi Intel projicirana 300 milijuna dolara pogodak svoje dno crta, a zatim ga staviti na stranu 700 milijuna dolara za pokrivanje popravci i zamjena dijelova, a sada je procjenu okrugli 1 milijarda dolara gubitka u "propustili prodajom i višim troškovima." Oni propustili prodaja će biti dolazi direktno od dečki poput MSI i Gigabyte, dvije glavne matične ploče makeri, koji su prestali prodavati svoje Sandy Bridge kompatibilan s modelima dok Intel isporučuje neokaljan zaliha, a također i Dell, koji je nixed dostupnost svojih Alienware M17x R 0,3 gaming laptop. CNET je mjesto koje HP i Dell još uvijek su prodaja prijenosnih računala s vrijeđa chipset u njima jučer, ali mi zamisliti kako će dobiti svoj online trgovinama ispravljeno u dogledno vrijeme. Sa svoje strane, HP kaže da je guranje nazad bilježnica najava posla zbog ove vijesti, baš kao i NEC je morao učiniti . Moralne priče? Ne dopustite da neispravan čips iz pećnice.

[Hvala, Geller]

Dell, Gigabyte i MSI povući proizvoda u svjetlu Sandy Bridge čipseta mana, HP lica kašnjenja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljača 2011 04:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Alienware , PC & Tech tijelo , BusinessWeek | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar