srijeda, 2. veljače 2011.

BMW-ov NFC Ključ je vaša ulaznica za vožnju, i te bi trebao skrb (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/bmws-nfc-key-is-your-ticket-to-ride-and-you-should-care-video/:
Near Field Communication ( NFC ) je oblikovanje do biti jedan od najtoplijeg tech trendove za 2011 sad da platnih sustava i nove slušalice (upravljan od strane Gingerbread graditi od android i vjerojatno, u blizini-term IOS release ) su čineći njihovu putu u SAD-u i Europi. Dodaj BMW na rastući popis navijača s NFC ključ za budućnost. Bimmer znanstvenici predviđaju povezivanje ključ automobila navigacija i zabavni sustav vam omogućuje da napravite rezervacije hotela ili kupiti željezničke karte, na primjer. Tada možete preuzeti ulaznica izravno iz svog automobila na tipku koja onda bi se mogla koristiti da se ukrcaju na vlak. Kasnije, ključ povezan s Vašim bankovne podatke čak bi se mogla koristiti za podmirenje hotela račun. BMW vjeruje da njezin pristup je više siguran nego NFC-omogućen mobitel, jer mu je i zatvoren sustav i šifriran. Možda. Ali mi smo još više vjerojatno da će imati našu mobitel u džepu dok putuju nego ključ za automobil parkiran nekoliko stotina milja daleko. Naravno, ima 'ništa nas sprječavaju kuckanje ključ našeg mobitel i prijenos podataka - to je još uvijek u R & D faze za sljedeću generaciju ConnectedDrive nakon svega. Kliknite putem za video.

Nastaviti čitanje BMW-NFC Ključ je vaša ulaznica za vožnju, i te bi trebao skrb (video)

BMW-ov NFC Ključ je vaša ulaznica za vožnju, i te bi trebao skrb (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 2, 2011 06:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BMW blog | izvor BimmerToday (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar