srijeda, 2. veljače 2011.

TouchType debija Swiftkey tablet app za Android tablete

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/touchtype-debuts-swiftkey-tablet-app-for-android-tablets/:
Dobili smo okus onoga što TouchType bio događaj za ugađanje svojim SwiftKey tipkovnica app za tablete natrag na HZZ , a tvrtka je tek sada službeno stečen s konačnim rezultatom: svoj SwiftKey Tablet app. To očito je bio dizajniran ", u partnerstvu" s Googleom, a Motorola se podudara sa lansiranjem Xoom i, kao što možete vidjeti gore, jasno je bio prilagođen upravo za Saće - tvrtka opisuje kožu kao "holografski" i palac optimiziranih ". Kao i kod prethodnih SwiftKey tipkovnici aplikacije, čini korištenje tvrtke tzv fluentnosti Predviđanje Engine, koji obećava da će predvidjeti" oko trećine riječi: "prije nego što uđe jedan znak, a može čak i analizirati svoj Gmail, Facebook i Twitter računa da biste saznali kako pisati (iako to očito može biti isključen ako vam je draže). voditelj na prošlost pauzu za kratki video, i stay tuned za neke hands-on pojavljivanja.

Nastaviti čitanje TouchType debi Swiftkey tablet app za Android tablete

TouchType debija Swiftkey tablet app za Android tableta prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljača 2011 14:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SwiftKey | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar