srijeda, 2. veljače 2011.

Dish mreža nudi 1 milijarde dolara kupiti bankrot sat / antena tvrtka iz razloga samo on zna

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/01/dish-network-offers-1-billion-to-buy-a-bankrupt-satellite-anten/:
Dish Network je pristao kupiti DBSD, tvrtka trenutno u Poglavlje 11 stečaja koji je navodno radi na sustavu vezati zajedno satelitskih i zemaljskih antena komunikacije za bežični telefon i internet usluga, čeka odobrenje od strane FCC. Dish kočiće nabavnu cijenu od oko 1 milijarde dolara (podložno određenim prilagodbe), uključujući kamate na DBSD dugove. Upravo ono što za svoje planove tvrtke su i dalje misterij, kao što je Hollywood Reporter navodi tajnovit analitičari poput Craig Moffett sugerira teorija uključujući i bežični internet usluge, mobilne TV, ili integrirana satelitska / telefon / TV bala natjecati s kablovskim operaterima. SpaceNews.com je najopsežnija slom, iz dish početni 45 milijuna dolara ulaganja povratak u 2009, na nedavnom FCC odluku o sličnim hibridni usluga od LightSquared koji svibanj imati je uzrokovalo DBSD spektra i tehnologije da bi iznenada postao mnogo više vrijedan. Što god da je, oni to smatraju vrijedan pisanja strašno velike provjeriti, iako ne možemo pomoći, ali pitam se ako oni nisu mogli imati slomljena dio tog novca off se nositi s tom cijelom TiVo pitanje .

Nastaviti čitanje Dish Network nudi 1 milijarde dolara kupiti bankrot sat / antena tvrtka iz razloga samo on zna

Dish mreža nudi 1 milijarde dolara kupiti bankrot sat / antena tvrtka iz razloga samo on zna prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 1. veljača 2011 19:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jelo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar