subota, 29. siječnja 2011.

LG Optimus 2X i Optimus Crno po cijeni od 499 € Amazon Njemačka, još uvijek nije dostupan za kupnju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/lg-optimus-2x-and-optimus-black-priced-at-499-by-amazon-germany/:
Amazon je njemački izlaz je počeo popis LG dvije najnovije i nesumnjivo najveći telefoni: Optimus 2X (naizgled preimenovana Optimus Speed ovdje) i Optimus Black . Oba trčanje android 2,2 na 4-inčni ekrani, s bivšim nudi dual-core procesor Tegra 2 sposobna 1080p video snimanje i HDMI izlaz , a drugi cranking gore svjetlinu zaslona na sasvim nerazumna 700 gnjide. Optimus Crna je također jedan od najtanjih profila na smartphone u svojoj klasi na 9.2mm, i bit će jedan od prvih mobitela ponuditi WiFi povezivost Direct . Zanimljivo, Amazon Optimus Speed / 2X unos također pokazuje smeđe boje opcija za slušalicu, iako je samo njegova crna Šifra proizvoda podliježe uredan 50 € popusta čime je cijena 499 €, isto kao i trošak Optimus Black. Mi ne znamo kada ni jedan će pasti, ali možete ići i sami rezervirati jedan (ili desetak) na linkove ispod.

[Hvala, Julian]

Nastaviti čitanje LG Optimus 2X i Optimus Crno po cijeni od 499 € Amazon Njemačka, još uvijek nije dostupan za kupnju

LG Optimus 2X i Optimus Crno po cijeni od 499 € Amazon Njemačke, još nije dostupan za kupnju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 05:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon DE (Optimus Speed) , (Optimus crno-bijelo) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar