subota, 29. siječnja 2011.

Amazon rolling out Netflix-kao što su video streaming za premijera pretplatnika?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Glasine o Amazon ili kupnje Netflix ili pokretanja natječu opcija su bili kruže i sada je jedan od naših čitatelja kaže da je vidio neograničen streaming video sekciji nadopuniti trenutni Amazon VOD opcijama. To je lijep bonus za $ 79/year paket koji trenutno dodaje nekoliko free shipping bonuse i da će to biti jeftiniji na godišnjoj razini od Netflix's Watch Brzo (95,88 dolar). Kao što se vidi i iznad u galeriji, sastoji se od "neograničen, komercijalni -free, instant streaming 5000 filmova i TV emisija "sa selekcijama koje ogledalo katalog Watch Brzo usko. Rezolucija očito je ograničena na "prilično čvrstom" 480p SD, ali nema riječi o audio ili opcijama titlova. Mi ćemo čekati da čuju, ako bilo tko drugi tko je vidio sličan stranici prije preuzimanja širok širenje, ali svakako se da postoji konačno bi mogao biti izvediv konkurent Netflix Juggernaut .

[Hvala, Pavel]

Amazon rolling out Netflix-kao što su video streaming za premijera pretplatnika? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 15:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar