subota, 29. siječnja 2011.

Verizon skreće na iPhone četiri pre-order odbrojavanje, postojećih klijenata mogu naručiti na 3. veljača u 3:00

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/verizon-turns-on-iphone-4-pre-order-countdown-existing-customer/:
Vinove loze već učinio upućuju na vrijeme od 4 Verizon iPhone pre-naloga, ali sada, biti apsolutno sigurni da ih nitko ne nedostaje, imamo odbrojavanje! Željan iPhone skakači bandwagon će morati ostati sve do 03:00 EST 3. veljače kako bi dobili njihove narudžbe u iz "rezervirana količina" Prijave, koji će biti dodijeljen na prvi došao, prvi-služili osnovi - vjerojatno će biti isporučena na da 10. veljače lansirati datum svatko je bio nagovijestio za tako dugo. Nažalost za Verizon došljaka, ugovor sa mreže će biti preduvjet za potpisivanje do kada odbrojavanje istekne.

[Hvala, Jarrett i Anthony]

Nastaviti čitanje Verizon skreće na iPhone četiri pre-order odbrojavanje, postojećih klijenata mogu naručiti na 3. veljača u 3:00

Verizon skreće na iPhone četiri pre-order odbrojavanje, postojećih klijenata mogu naručiti na 3. veljača u 3:00 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 01:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon Wireless | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar