subota, 29. siječnja 2011.

Plantronics Calisto 800 zvučnicima i Voyager Pro UC slušalice čine concalls cool opet

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/plantronics-calisto-800-speakerphone-and-voyager-pro-uc-headset/:
Plantronics Calisto 800 zvučnicima i Voyager Pro UC slušalice čine concalls cool opet
Mi bi svi radije biti prebačen u neke egzotične, Karibima mjesto za naš sljedeći korporativne dobiti-zajedno, ali u ovim teškim ekonomskim vremenima ponekad dobar 'ol audio most čini najviše smisla. Sve one concalls se događa preko neke vrste VOIP mosta, i Plantronics 'najnoviji su spremni za to. Prvo se je Calisto 800 serije "multi speakerphone" uređaja, koji nude mogućnost povezivanja s analognu telefonsku liniju, mobilni telefon preko Bluetootha, pa čak i PC preko USB. To vam omogućuje da jednostavno nazvati na pravedan o išta i naravno, nudi full duplex speakerphone sa buke otkaz i LCD sa ID pozivatelja. Postoji čak i opcija bežični mikrofon koji možete bubnuti dolje na stol tako da lamentacije cijele QA tim će se podići opterećenje i jasno.

Plantronics Calisto 800 zvučnicima i Voyager Pro UC slušalice čine concalls cool opet Također je nova revidirana verzija Voyager Pro UC , a ne više tradicionalnih Bluetooth slušalice s proširenim bum za bolji glas kurva i sposobnost da se par na mobilni telefon i računalo (preko maleni USB adapter) istovremeno. To ćete učiniti čak i A2DP , tako da držite glazba neće biti samo pjesme koje čujete. Oba se da će biti dostupan danas, i oba počinju na 199,95 dolara, stavljajući ih izvan dosega za većinu ne-korporativnih sudionika.

Nastaviti čitanje Plantronics Calisto 800 zvučnicima i Voyager Pro UC slušalice čine concalls cool opet

Plantronics Calisto 800 zvučnicima i Voyager Pro UC slušalice čine concalls cool opet prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 22:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Plantronics Calisto 800 , Voyager Pro UC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar