subota, 29. siječnja 2011.

Cella Energy tvrdi da je njegov vodik microbeads mogao gorivo automobilu, trošak 1,50 dolara po galonu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/cella-energy-says-its-hydrogen-microbeads-could-fuel-your-car-c/:
Cella Energy tvrdi da je njegov vodik microbeads mogao gorivo automobilu, trošak 1,50 dolara po galonu
Vaš prosjek vodik-powered car je čudo moderne znanosti - goriva ćelija sijanje elektrona iz čiste H2 i emitiranje ništa osim vode - powered by velikih, teških, rezervoara pod tlakom plina. Cella Energija je tu jarku spremnika, prvi imaju razvijen način pohranjivanja vodika u microfibers koji uvelike može pojednostaviti dizajn ovih vozila. Ali, možda čak i više impresivan je "sintetička goriva", tvrtka radi na kojoj je, u suštini, čisti vodik zarobljeni u microbeads. Znaš, kao vrste koje plutaju u vaš šampon i dati vaše kose da dodatni sjaj, ali eksplozivan. Prema Cella te kuglice ne može istjecati plin u spremnik automobila s unutarnjim izgaranjem (vjerojatno uvjetna u nekoj vrsti tekućine) i, bez izmjena, koji automobil će se izvoditi sasvim u redu. Najbolja vijest je da je to izmišljotina samo troškovi 1,50 $ po galonu - ili će, na kraju. Navodno. Možda?

Cella Energy tvrdi da je njegov vodik microbeads mogao gorivo automobilu, trošak 1,50 dolara po galonu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 19:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GizMag | izvor Cella energije | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar