subota, 29. siječnja 2011.

PS3 firmware 3,56 sjeckan u manje od jednog dana, Sony odvjetnici izgled zbunjena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sony je poduzela neke snažne korake protiv PS3 pucanja u posljednjih tjedan dana - ne samo da je to poduzeti kako bi se sudovima i osvojio privremeno zabrana protiv Geohot i fail0verflow za pucanje konzole, ali je također izdao firmware 3,56 , što zaključana stvari dolje opet. Nažalost, da zabrana ne znači da netko drugi ima da se zaustavi-crackin ', a ne bi li ga znati: 3,56 je raspuklo se u manje od jednog dana po KaKaRoToKS, koji je bio iza jedan od prvi 3,55 običaj firmwares . Sada kada je 3,56 potpisivanje tipke su out, mi bismo valjda obnovljeno custom firmware je uskoro doći - i mi bismo se kladiti Sony je tužba samo će potaknuti potpuno novi val ljudi za bjekstvo iz zatvora nakon one hit sceni. Put staviti da duh natrag u bocu, Sony.

[Hvala, Tomi R]

PS3 firmware 3,56 sjeckan u manje od jednog dana, Sony odvjetnici pogledajte zbunjen prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 14:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CVg , Edge | izvor KaKaRoToKS 'GitHub , KaKaRoToKS (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar