subota, 29. siječnja 2011.

Studija šokira! Mobilni korisnici traćiti okolo na internetu dok gledate TV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/study-shocker-mobile-users-piddle-around-on-the-internet-while/:
Shocker od shockers , ljudi: ljudi učiniti više nego samo gledati TV kad gledate TV. Studija više od 8.000 spremni pojedinci iz Nielsen i Yahoo nedavno otkrili da su neki 86 posto mobilnih korisnika interneta prtljati oko na svoje uređaje, a nalazi se ispred cijevi. Čini se da Googling slučajna činjenica, provjeru njihove Facebook News Feed i vidjeti tko je tweeted u posljednjih 30 sekundi bili su na vrhu popisa aktivnosti raditi dok gledate, ali čudno, punih 20 posto, priznao je u potrazi za više informacija o komercijalnim oni Nedavno sam vidio. Hit izvor link ispod (PDF) da odmah biti bombardirani s činjenicama i brojkama, ali prvo, osvježiti da TweetCaster hrane. Ah, tako puno bolje.

Studija šokira! Mobilni korisnici traćiti oko na internet, dok gledate TV prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 07:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nielsen / Yahoo [PDF] | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar