subota, 29. siječnja 2011.

Sljedeća PS3 update glasine da dodate "Online Spremanje 'za PlayStation Plus korisnike

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Recite to sa nama, napokon PS3 firmware update da zapravo ne nešto korisno! Mi smo odrasli, tako navikli na Sony osvježavajuće softvera na konzoli samo da unatoč jailbreakers da smo skoro počeli vjerovati da je sve riječ "update" povlači za sobom. No, ovdje dolazi s Kotaku riječi koje v3.6 od PS3 firmware će doći s uredno malo dodatak: spremanja igre oblaka. To se čini vrlo logičan korak ka pružanju Sony je ukupni cilj dajući korisnicima holistički, integrirani iskustvo . Uistinu, tijekom NGP prezentacije , gost govornik Hideo Kojima posebno odnosi na uštedu PS3 igra na konzoli, a nastavak na Next Generation Portable . "Online Spremanje", kao i Sony znan kako se to zove, će biti kanal kroz koji se to može realizirati, iako to ne izgleda kao da će doći besplatno. Kotaku 's izvorima ukazuju na to će biti dio PlayStation Plus pretplata, barem u početku. Ipak, mi kao oblak za pohranu, a ako to ne znači da se vidi još jedan hard disk opet, mi smo svi za to.

Sljedeća PS3 update glasine da dodate "Online Spremanje 'za PlayStation Plus korisnicima prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 13:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kotaku | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar