subota, 15. siječnja 2011.

NTIA kaže LightSquared prijedlog bi mogao predstavljati prijetnju za nacionalnu sigurnost

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/ntia-says-lightsquared-proposal-could-pose-national-security-thr/:
Prošlo ljeto je to izgledalo Philip Falcone je LightSquared je bio na putu u demokratsku LTE rješenje: obala-na-obali mreže, koji uključuje satelitsku povezivost da pokrije cijelu zemlju. To je ambiciozan cilj da bude siguran - možda i previše ambiciozan. U pismu FCC, Nacionalni telekomunikacije i informaciono uprave (NTIA) upozorio je kako je veletrgovac bežičnu mrežu, koja će djelovati na MSS spektra , može interferirati sa sustavima kao što su Ministarstvo obrane komunikacije. Evo uloviti: prošle godine odobrio FCC tvrtke početni prijedlog za stvaranje mreže koja bi se ugraditi i zemaljske i satelitske usluge. Sada LightSquared želi ponuditi mogućnost kopnenih samo telefoni svojim klijentima. Prema NTIA, takav sustav će zahtijevati daleko više kopna stanice, uzrokujući potencijal MSS pretrpanosti i povećava rizik od smetnji sa svime iz zrakoplovne hitne komunikacije Federalnom agencija sustavima. FCC još donijeti odluku o izmijenjenom prijedlogu, a LightSquared nije napravio proviriti, ostavljajući nas da se pitaju da li je to sve previše dobro da bude istinito.

NTIA kaže LightSquared prijedlog bi mogao predstavljati prijetnju nacionalnoj sigurnosti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 08:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar