subota, 15. siječnja 2011.

Tjesnac Snaga turbina je voda-powered, morski pas-nadahnut (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/strait-power-turbine-is-water-powered-shark-inspired-video/:
Tjesnac Snaga turbina je voda-powered, morski pas-nadahnut (video)
Basking shark, sa svojih pet nogu čeljusti, jedan je od najvažnijih divlji potrazi životinjice koja je ikada plivala na more. Međutim, to je prilično puno bezopasno, samo filtrira maleni komadići i ostavljajući miruje dippers i njihove vode krila sama. To je ono što služi kao inspiracija za Anthony Reale, koji je okrenuo da razjapljenih ždrijelo u tjesnac Power. To je učinkovito double-mlaznicu koja odgovara oko hidro turbine ili dva, okretanje protok vode u električne energije, jačanje efikasnosti turbine stvaranjem područja visokog tlaka ispred i iza niskog tlaka, kao što je vidljivo gore. Rezultat je bio 40 posto pogurati u učinkovitosti - a neki vlažan traperice, kao što možete vidjeti u video ispod. Prvi daje brzi pregled, drugi uber-detaljnu raspravu o razvoju od početka do kraja. Odaberite svoj put.

Nastaviti čitanje Strait snaga turbine je voda-powered, morski pas-nadahnut (video)

Tjesnac Snaga turbina je voda-powered, morski pas-nadahnut (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 01:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Michigan Engineering LabLog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar