subota, 15. siječnja 2011.

Hoće najam automobila tvrtke koje ding za vraćanje pola naplaćuje električnih vozila? Enterprise neće.

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Evo šokira u više od jednog načina. Ranije ovog mjeseca, Enterprise Rent-A-Car je najavio da će uskoro biti nudeći Chevrolet Volt na tvrtke Mark Christopher Auto centar u Ontario, Kalifornija, a mi razumno pretpostaviti da su iznajmljivači najbolje bdjeti vanjska strana za bilo koje nepredviđene troškove koji mogu nastati iz nje vraćaju s mrtvih (ili skoro mrtav) zalihu baterija. Za svakoga tko ima iznajmljuje benzinske automobila u prošlosti rezultat, znat ćete da se vraćaju bič sa spremnikom goriva koji je samo 90 posto puna ne sasvim će ga izrezati, a vi ćete biti zaglavi ponying za Vaš nadzor . Srećom - barem na Enterprise - na sličan nadoplatu postava neće se primjenjivati na električna vozila. Lisa Martini, glasnogovornik poduzeća, je dobio u kontaktu s nama pojasniti odijelo planove, a oni su šokantno potrošač-friendly:
"[Enterprise] ne planira naplatiti klijentima vraćaju EVS-a bez pune naboja. Enterprise je instalacija za punjenje postaja na lokacijama koje će ponuditi EVS, i planove za punjenje vozila kada oni vratili."
Taj ljepušan velik dio je svote za barem jedan veliki najam tvrtka, i možemo se samo nadati da svi drugi objavljuje slične namjere pred računovođe objaviti nešto suprotno. Moć ljudi, eh?

Hoće najam automobila tvrtke koje ding za vraćanje pola naplaćuje električnih vozila? Enterprise neće. prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar