subota, 15. siječnja 2011.

Geohot pobjeda kolu protiv Sony (kinda) - sudac odbije odlučivati o SKD zabrana (updated)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/geohot-wins-round-one-against-sony-we-think-sceas-restrainin/:
Do sada smo svi znali da Sony podnio tužbu protiv Geohot i fail0verflow za njihovu distribuciju PS3 firmware bjekstvo iz zatvora , a zatražila je od suda za privremenu zabranu približavanja (Trogir) rekao je da se zaustavi distribuciju vrijeđa koda. Pa, prema Geohot, sud je odbio odbio odlučivati o Sony gibanje ranije danas. Geohot je preknjižbu kod on-line, pa se čini sigurno reći da Trogir se vratio za sada, i može bjekstvo iz zatvora opet lutaju internet neopterećeni bilo zakonske odredbe. Odluka, a povoljna za tuženika, ima malo utjecaja na ishod parnice same, tako i Hotz i društvo nisu iz šume samo još. Mi ćemo držati te pošta o stanju reda, a također će gledati kako napreduje slučaj za pravi vatromet za početak.

Update: Izgleda mi skočio pištolj i dobio priča malo u krivu, ali zahvaljujući našim čitateljima smo otkrili da je sudac odbio odlučivati o TRO. Umjesto toga ona je podnio TRO problem, jer ona nije bila zadovoljna da Northern District of California ima nadležnost da donese odluku o tom pitanju, jer Geohot sjeckan PS3 u New Jersey.

Geohot pobjeda kolu protiv Sony (kinda) - sudac odbije odlučivati o SKD zabrana (updated) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 20:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar