subota, 15. siječnja 2011.

Pojam Ink Adam briše FCC, počinje shipping 'oko srijeda'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/notion-ink-adam-clears-fcc-begins-shipping-around-wednesday/:
Mi ga ne vidimo u FCC bazu podataka, ali još Pojam Ink je šarmantan Rohan Shravan samo napisao post na blog tvrtke s vijestima da je Adam je službeno odobrenje od američke vlade. To je pravo, nakon nekoliko odgoda maleni pokretanje konačno će kondenzirati svoje povremeno zamagljen molekula u čvrstom ploča brodarskih tableta počinje "oko srijeda" nakon hardver prima FCC tetovaža. Tableta dovoljno dobar da zaradite Best of CES 2011 čestit spomenuti u slučaju apsolutno potopljena s tabletama iz tko je tko potrošačke elektronike tvrtki. Dok se naše prve dojmove proizvodne jedinice su bile pozitivne, we're holding off na donošenja konačne presude dok smo imali priliku izvesti puni pregled. Poslije rečenog da, Adam je konačni proizvod NI3421A01 kôd je tako nerdy - 3421 su uzastopni brojevi u Fibonacci nizu - da smo gotovo smo u iskušenju da se nalog sebe. Gotovo.

[Hvala, Ivan]

Pojam Ink Adam briše FCC, počinje shipping 'oko srijedu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 04:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pojam tinte | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar