subota, 15. siječnja 2011.

Starr Labs AirPower, karika koja nedostaje adapteri uzeti u MIDI divlje svijet bežične

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/starr-labs-airpower-missing-link-adapters-take-midi-into-the-wi/:
Ah, MIDI . Kako mi volimo tebe. Vi ste stariji od prljavštine sebe, ali i dalje potpuno relevantna - nešto što se samo mogao nadati da jednog dana biti. Ali sada, to je vrijeme za napraviti potez. Premjestiti na svijetu gdje bakrena žica i izolirani kabeli nisu potrebne . Svijet u kojem bežični pravila. Napravite digitalne glazbe ima novo izvješće na dvije od najistaknutijih mogućnosti kada je u pitanju bežični MIDI, s obje 'em distribuiranja bleeps i bloops preko potpuno različitih airwaves. Starr Labs AirPower oslanja na vlasničkim 2.4GHz komunikacijski protokol, omogućujući MIDI gitarista napokon dobili svoj utor na bez brige preko kabela izbačaji. 'Naravno, sa $ 425 (ažurirati) / $ 250 (MIDI-samo) cijena krpa, to je daleko od toga da bude povoljno, a da 250 dolara dongle je potrebno uz $ 425 adapter za bilo koji instrument koji nije napravio Starr. Missing Link oslanja na tradicijskim WiFi valova, omogućavajući telefone i tablete za lako iskoristiti njegov potencijal. Morat ćete biti svjesni da čak i najmanji zalogaj WiFi smetnji može uništiti uživo koncert, ali na samo 150 dolara (u ograničenom prvoj vožnji), on svibanj biti vrijedan rizika. Šef o prošlosti pauze za live demonstraciju potonje, a zatim taknite da putem za više prljavštine na duo.

Nastaviti čitanje Starr Labs AirPower, karika koja nedostaje adapteri uzeti u MIDI divlje svijet bežične

Starr Labs AirPower, karika koja nedostaje adapteri uzeti u MIDI divlje svijet bežične prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 03:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napravite digitalne glazbe | izvor Starr Labs | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar