subota, 15. siječnja 2011.

Korg iz role vitak dolje nanoSeries2 USB kontrolere

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/korg-rolls-out-slimmed-down-nanoseries2-usb-controllers/:
Korg je originalni nanoSeries USB kontrolere svibanj imati garnered neki mješoviti recenzije kada su pušteni natrag u 2008, no tvrtka je sada vratiti s nekim novim i poboljšanim modelima koji se čine na adresu barem neke od tih pritužbi. Kao i prije, sastav uključuje tri različita modela: nanoKEY2, nanoPAD2 i nanoKONTROL2, koji može biti korišten na vlastitom ili upareni zajedno. Osim slimmer dizajn za svaki, sva tri su dostupne u vašem izboru od crne ili bijele, a to zvuči kao Korg je odselila iz plasticky, qwerty tipkovnica osjećaju koji su pogodili prethodne modele, s nanoKEY2 posebno opisan kao vlasništvo isti "veliki-osjećaj 'touch' koji Korg razvila za svoj profesionalni MIDI klavijature." Još uvijek nema riječi o cijeni ili dostupnosti, ali možete pronaći i sve ostalo od ključnih detalja na link ispod.

Korg iz role vitak dolje nanoSeries2 USB kontrolere prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 17:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Korg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar