subota, 15. siječnja 2011.

Moog Lap Steel dodaje beskonačan analognog održati na vrhu bedara: uši-u na NAMM 2011 (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/moog-lap-steel-adds-infinite-analog-sustain-to-the-top-of-your-t/:
Ostavite da Moog da nam daju još jedan razlog za biti ljubomoran na krilu čelika igrača. Kao da njihova twangy, slidey Hawaiian metallics nisu dovoljno cool na prvo mjesto, oni sada sam dobio polu-magične sposobnosti da magnetski održati ili nijem svaki string preko kurva - vrsta uzduž linije od ranije Moog poboljšane gudačke instrumente. Legendarni synth proizvođač također je bačen u vodu i filtrira i gakanje drugih prebacivanja efekata u prekrasnoj instrumente. Narudžbe samo se uzimaju sada, a svaki od njih će biti prilagođeni-crafted (roza i ljubičasta iskra zvjezdane prašine s MIDI kurva, bilo tko?) By luthier prijatelj proizvođača za nešto manje od 3000 dolara. Mi smo sjeli s Cyril Lance iz Moog i jedan od samo četiri modela u postojanju - uhvatiti video novog kiselina-bluegrass zvuk nakon pauze.

Nastaviti čitanje Moog Lap Steel dodaje beskonačan analognog održati na vrhu bedara: uši-u na NAMM 2011 (video)

Moog Lap Steel dodaje beskonačan analognog održati na vrhu bedara: uši-u na NAMM 2011 (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 18:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Moog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar