subota, 15. siječnja 2011.

Nokia X7 pritisnite pucao izlazi s AT & T brendiranje, subvencionirani nade i snove

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/nokia-x7-press-shot-emerges-with-atandt-branding-subsidized-hopes/:
Je AT & T ozbiljno gearing up za prodaju subvencioniranih Nokia smartphone opet u SAD-u? S obzirom na tvrtke dugog izbivanja od toga da bude uključena u bilo koji US prijevoznika smartphone dijelu, to još uvijek osjeća više kao san nego stvarnost nadnesen, ali da je slika gore je sigurno teško ignorirati. Prema Pocketnow 's izvora, najprije pritisnite slika Nokia X7 su legitimni, a AT & T branding nije slučajno. Navodno, Symbian ^ 3-na temelju telefon će biti udaranje Ma Bell's trgovinama već ovog mjeseca, čime uz osam megapiksela kamera (s dual-flash), četiri zvučnika rešetke (od kojih su dva vozača ispod) i ClearBlack prikaz. Hit izvor link za izgled straga.

Nokia X7 pritisnite pucao izlazi s AT & T brendiranje, subvencionirani nade i snove prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 10:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket-lint | izvor Pocketnow | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar