subota, 15. siječnja 2011.

Sierra On-Line igre hit ipad putem web aplikacije, one dovoljno stare da ih zapamtiti raduju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/sierra-on-line-games-hit-ipad-via-web-app-those-old-enough-to-r/:
Vi svibanj ili svibanj ne biti dovoljno star da se sjećam Sierra On-Line, kreatora poput fine igara kao Leisure Suit Larry, King's Quest, Police Quest i, ali da nitko od pitanja više. Zahvaljujući narod na at Sarien, sada imate pristup tim slavna naslova putem ipad 'web preglednik. Cijeli katalog prenesen preko, i igara koje su prethodno bile dostupne putem interneta samo su sada tamo na Apple Tablet! Cijela stvar je sada domaćin na Amazonu 's sadržaja distribucijske mreže, a igre su intenzivno praćka za taj multitouch sučelje. Sarien nije očito izdana obustavu i odustajanje od Activision - vlasnici kataloga - još, tako da se tih slobodnih dragulja prošla dok možete.

Sierra On-Line igre hit ipad putem web aplikacije, one dovoljno stare da ih zapamtiti raduju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 21:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar