nedjelja, 2. siječnja 2011.

Onion: novi predsjednik Uprave pita kako Radio Shack je još uvijek u poslovanju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Između njegove upitne marketinških odluka , dekor koji odiše vrsta ranih 90-ih godina popust centar vibru, i očajnički djelatnika (čak i ako su oni izvor mobitela curi s vremena na vrijeme), kada nam čine to na Radio Shack to je uvijek prilično humbling iskustvo. I, kao što je luk ističe, nismo prvi koji su primijetili. Doista, prema web stranici, tvrtka je novi predsjednik Uprave ", izjavio je u ponedjeljak da je on još uvijek ima 'nema pojma' kako pohraniti kućne elektronike uspijeva ostati otvoren." No, čini se da tvrtke gornje razine upravljanja ozbiljno pokušava ispucati kod:
[T] heories o RadioShack je nastavio solventnosti uključuje vjenčanje DJ-a, hitne kabel zamjena, i off-brand bežični telefoni. Druga teorija uključuje bezbroj RadioShack poklon kartice koje sjede u svojim neiskupljen primatelja novčanike. Dan je čak pretpostavlja da je dućan "i dalje kretanje na" ogromnu bogatstvo od daljinski-kontrola igračaka automobila u mid-1970s.
Što nas podsjeća: moramo pogoditi Shack kasnije danas podići 90 minuta prošireni raspon trake kazeta za naše stereo dual-dubliranje kazetni dek.

Onion: novi predsjednik Uprave pita kako Radio Shack je još uvijek u poslovanju prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 15:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Onion | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar