nedjelja, 2. siječnja 2011.

Cambridge profesor stvara grozan, emocija-sensing GPS sustav

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/cambridge-professor-creates-creepy-emotion-sensing-gps-system/:
Upoznajte Charles: robotskog GPS sustav koji može reći kada imate bijes ceste. Da, on je TAD zastraąujuće izgleda , ali prema Cambridge profesora koji ga je stvorio, nećete osjećati poput njega bacanje kroz prozor kad si frustriran. Bestjelesnih satnav robota (glava i torzo samo), koji sjedi u sjedalo putnika, je dizajniran da odgovori na vozača emocionalne signale, kao što su izrazi lica, govor tijela, i ton glasa. Charles uzima ove informacije i reagira u skladu s tim, pod uvjetom da simpatička fraze kad je osjetila frustracija. Istraživači kažu robota je oko 70 posto točne na otkrivanje emocija, ili o što precizniji bilo kakve ljudske. Kažemo backseat vozač koji se ne mogu uzvratiti udarac je 100 posto strašan.

Nastaviti čitanje Cambridge profesor stvara grozan, emocija-sensing GPS sustav

Cambridge profesor stvara grozan, emocija-sensing GPS sustav prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 03:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TG Daily | izvor Daily Mail | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar