nedjelja, 2. siječnja 2011.

Tesla uvjerava $ 57k Model S će biti isplativo, seksi izgleda previše

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla uvjerava $ 57k Model S je isplativo, seksi izgleda previše
Put do raspoloživosti za automobile u budućnosti jedan je od kovanog s zapreke, rupe, i doista IEDs - sve skuplji kretanja. To je većina nedavno viđen s Fisker Karma je uzimajući cijenu poticaj do 95.900 dolara, krupan skok preko početnih 80.000 dolara procjena, no Tesla je uzimanje ovu priliku dati novi jamstva da je njegov Model S limuzina je cijenu od 57.000 dolara je ugodno. To je u velikoj mjeri zahvaljujući manjim Li-Ion baterija, koje su slične onima koje se koriste u prijenosnim računalima, a može se naći razasuti poput o chewy grožđica u ovoj aluminija kolačić. Oni su mnogo jeftiniji za proizvodnju nego velike, monolitan omot se koriste u Nissan Leaf ili Chevy Volt , oko 200 dolara po kWh u odnosu na 750 dolara za Nissan's. To je jeftin dovoljno za Tesle kako bi se osiguralo da se još uvijek može napraviti profit na Model S, unatoč trošku koji se postavlja na otprilike polovicu iznosa koji Roadster . Hoće li to i dalje biti slučaj kada ga hitove proizvodnja u 2012? Ne možemo čekati da saznate.

Tesla uvjerava $ 57k Model S će biti isplativo, seksi izgleda previše prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 10:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar