nedjelja, 2. siječnja 2011.

Verizon rezanje Galaxy Tab cijene na $ 500, će se vratiti bilo koji kupi od posljednja dva tjedna

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/01/verizon-cutting-galaxy-tab-price-to-500-will-refund-any-purcha/:
Nova godina znači da nova cijena za Verizon-branded Galaxy kartica . Droid-Život je dobio riječ od nekoliko VZW pohraniti zaposlenika da veliki crveni mreže namjerava kotlet lijep $ 100 komad od svojih cijena za 7-inčni Android tableta. Iako ovaj potez još nije napravio službeno, Galaxy kartica uskoro trebale biti dostupne za kupnju za 500 dolara, bez ugovorne obveze i plus 60 $ film najam bon koji se može koristiti u Samsung Media Hub ili predinstalirane Blockbuster Mobile App. Vi ne bi trebali nakaza out, ako ste upravo kupili Tab bilo, kao Verizon je također rekao da se nude dobronamjeran povrat za razliku u cijeni za kupce Samsung škriljevca koji se dogoditi da su primici iz zadnjih 14 dana.

Verizon rezanje Galaxy Tab cijene na $ 500, će se vratiti bilo koji kupi od posljednja dva tjedna prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 1 siječanj 2011 21:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid-Life | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar