nedjelja, 2. siječnja 2011.

Vizio teases ulazak u sukob s tabletama pizazz putem Rose Bowl mjesto

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-teases-entry-into-the-tablet-fray-with-pizazz-via-rose-bow/:
Dosadan tablete ispred HZZ potop nije ništa novo za proizvođače u ovom trenutku, ali ćemo barem dati Vizio nekoliko stil bodova za skupe pristup taktiku. To je zato što Vizio tableta napravio ne-tako-tajno izgled tijekom Rose Bowl. Naime, uređaj se pojavio oko 15 sekundi u predsjednika poruku u rukama Vizio glavni časnik prodaje Randy Waynick. Samo u slučaju da samo pogled na njega je previše suptilna, Waynick je skripta je također vrsta dovoljno je spomenuti Vizio predanost "zabave slobode za sve" i mogućnost gledanja sadržaja na "bilo tko od njihovih velikih novih proizvoda" - Wink, gurkati gurkati. Pojedinosti o proizvodu su očito nepoznat, ali to je sigurno kladiti da je to radi Android na temelju tužibaba gumbe prikazane na dnu svoj ekran i mi smo uvjereni stvarni naočale će se pojaviti sljedećeg tjedna. Mi smo također prilično pozitivno to nije Vizio je 7-inčni prijenosni TV britva . Za sada ipak, gledati video pune nakon pauze i razmislite o tome kako smo sretni da živimo u svijetu gdje se može kupiti ulaznicu za Rose Bowl i zadržati Vizio tableta na ruku samo u slučaju trebate gledati drugi nogometne utakmice stoji udario.

Nastaviti čitanje Vizio teases ulazak u sukob s tabletama pizazz putem Rose Bowl mjesto

Vizio teases ulazak u sukob s tabletama pizazz putem Rose Bowl mjesto prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 01:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar