srijeda, 28. rujna 2011.

Twitter Bot @ MrDisclosure Potiče Ulagači otkriti sukoba u Tweets

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jf_NO2jP_LE/:
Screen Shot 2011-09-27 at 10.44.42 PM

Teško je vani za tech investitor! Sada ste u konkurenciji jeftin Hollywood folk kao Ashton Kutcher , koji su neusporedive mogućnosti, kao što je uzimajući da pokaže svoje ulaganje usmjerenje na najnoviji lika laptop, znate da je tech lik pokretanje osnivač igraju na ono što je samo najgledaniji sitcom u Americi.

To je bio antics od Mr.Kutcher sebe koja je inspirirala @ MrDisclosure , Twitter bot koji pokušava da se ulagačima otkriti da ste uložili u toj tvrtki oni već tweeting o neprekidno. Nakon što je Kutcher-edited pitanje detalja magazina su se sastali sa kritikama kad Kutcher uspio otkriti njegov udio u nekim od društava je istaknuta, stvaralac @ MrDisclosure Andy Cheung postaviti račun, žele dovesti svijesti pitanje investitora sukoba.

"Ja vjerujem da ako cvrkut o jednom od svog portfelja tvrtke, imate odgovornost da otkriju svoj pripadnost toj organizaciji", piše u Cheung blogu objašnjava računa. Trenutno (ograničen broj), investitori mogu izbjeći uključen u @ MrDisclosure Tweets pomoću hashtag # investitor u možda vrijeđa tweets.

No, je li to nezgrapnih # investitor hashtag stvarno najbolje rješenje? Gdje se ostaviti nekoliko investitora, koji pokušavaju igrati svoju (iako provizorne) pravila, kao što su Josh Kopelman , koji punctuates svaki cvrkut o tvrtki Prvi krug kapital ulaže u sa # FRC, ili Chris Sacca, koji jasno pokazuje da je investitor u neke od tvrtki je tweets o u svojoj Twitter bio?

Ako se ivica prema budućnosti gdje je sve treba objaviti, mi smo idući u morati puno više od 140 znakova.

Slika putem: @ dens


Tvrtka: Twitter
Web stranica: twitter.com
Financiranje: $ 1.16B

Nema komentara:

Objavi komentar