srijeda, 28. rujna 2011.

Kisai je Rogue Touch sat prikazuje dvije vremenske zone, blago je zbunjujuće za čitanje (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/kisais-rogue-touch-watch-displays-dual-timezones-is-mildly-con/:
Trebate paziti na vrijeme za dva mjesta odjednom? Nemoj se, jer Tokyoflash dizajniran Kisai Rogue Touch dvojna zonu sat je dobio leđa (ako možete čitati, da je). Biti Rogue varijanta, primijetit ćete backlit-LED/LCD brojčanik s poznatim multi-krug izgled, ali s više slojeva za dodatno vrijeme. Osim satima i minutama, prikazuje trenutni datum i napredovanje sekundi, a osobito, ima animacija način za to prikazuje off vaših prijatelja. Naravno, kao što ime implicira, očitanje je podesiva pomoću četiri osjetljivim na dodir vrućih za alarm, datum i vrijeme, ili jednostavno zasvijetliti na zaslonu. Ako ste do zadatak koristeći ga, Touch Kisai Rogue je dostupan Tokyoflash u izboru od četiri boje brojčanik za 200 $. Dok ste još uvijek ovdje, zavirite u galeriju, uz video demo prošlosti pauzu kako biste dobili bolju ideju kako se to radi (Pro Savjet: ako naručite u sljedećih 48 sati, to će biti 20 dolara manje za da Starship Enterprise osjećati ćete se sa svakim pogledom).

Nastaviti čitanje Kisai je Rogue Touch sat prikazuje dvije vremenske zone, blago je zbunjujuće za čitanje (video)

Kisai je Rogue Touch sat prikazuje dvojno Zone, je blago zbunjujuće za čitanje (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 21:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink |

Nema komentara:

Objavi komentar