srijeda, 28. rujna 2011.

TeamWin demo TWRP 2,0 Recovery Manager za Android, scoffs na volumen rocker (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/teamwin-demos-twrp-2-0-recovery-manager-for-android-scoffs-at-y/:
To je izgovara "nikogović", ali ne pogreška TeamWin je oporavka za trčanje-of-the-mlin balvan. Softver je namijenjen kao zamjena za touchscreen ROM-menadžeri kao što su TWRP 1,0 i ClockworkMod oporavak. Uz sve važne sigurnosne kopije, vraćanju i instalirati funkcija, komunalnih sada pruža punu GUI za dodirnog unosa koji je u potpunosti prilagodljiv s XML teme. Kao posebno blagodat, programeri će imati mogućnost za dizajn prilagođene instalacije procese jedinstvene za njihove posebne ROM, koji je lijep (iako vrlo metaforički) trešnja na vrhu. Kao što očekujete, softver podržava i telefone i karticama, a ako ste zainteresirani vidjeti više, samo provjerite demo video nakon pauze. Prema developer, utility još uvijek treba neki posao prije nego što je spreman za premijera vremena, ali to je prilično lijepo vidjeti grupu ostati produktivni kao što sazrijeva.

[Hvala, Ian]

Nastaviti čitanje TeamWin demo TWRP 2,0 Recovery Manager za Android, scoffs na volumen rocker (video)

TeamWin demo TWRP 2,0 Recovery Manager za Android, scoffs na volumen rocker (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 22:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Središnja | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar