srijeda, 28. rujna 2011.

Hitachi razvija low-cost, High-Quality 4,5-inčni LCD za telefone

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U1Lj1_w4aHE/:
hitachi_display

Natrag u veljači ove godine, Hitachi Prikazuje uzeo oblozi off super-napredni LCD zaslon za smartphone koji hvalio 4,5-inčni IPS LCD s 720 x 1280 rezoluciji. Brzo naprijed do danas, a tvrtka sada najavljuje [JP] razvoja vrlo sličan panel sa (skoro) iste kvalitete koja košta "10-20%" manje od osjetljiv na dodir prikazuje se trenutno koriste u pametne telefone.

Ova nova ploča dionica glavni naočale s onog prikazanog u veljači: iste veličine i rezolucije, 500cd / m 2 svjetline, LED pozadinsko osvjetljenje, i 329ppi piksela gustoće. Jedina razlika je da je stariji model ima bolji omjer kontrasta (1,100:1 vs 1,000:1).

I ovaj put, Hitachi koristi amorfni polisilikonski za proizvodnju zaslona, ​​materijal koji se često koristi za izradu TV-a to je jeftinije nego niske temperature polisilikonski smartphone ploče obično su izrađene od.

Hitachi Prikazuje (ili eventualno Japan Prikaz ) očekuje da će početi masovnu proizvodnju novog LCD zaslona do kraja ove godine, ciljanje telefon izrađivač u Japanu i inozemstvu.

Napomena: Slika prikazuje stari model, kao što je Hitachi nije izdao jedan prikazuje novi zaslon.



Nema komentara:

Objavi komentar