srijeda, 28. rujna 2011.

Penclic Miš pokazivački uređaj postavljen na roll out u SAD-u i Kanadi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/penclic-mouse-pointing-device-set-to-roll-out-in-us-and-canada/:
Švedski-dizajniran Penclic miš već je stvaranje krugova u Europi za malo, ali to izgleda kao da je sada konačno spremna napraviti skok u Sjevernu Ameriku. Iako još uvijek nema čvrstih riječ o cijenama ili dostupnosti, Prestige International potvrdio da će se donijeti uređaj i SAD-u i Kanadi, gdje će biti dostupan na Best Buy, Walmart i drugih velikih trgovaca. Kao što vjerojatno možete naslutiti, uređaj će se sam je doslovno kombinaciju olovke / miš (dva komada ostati u prilogu), koji tvrtka kaže daje "opušteno radno mjesto i napredne preciznosti." Kao što je u Europi, uređaj će biti dostupan u žičnu i bežičnu verzije, a to je Mac i PC kompatibilan. Check out galeriji ispod za bliže izgled.

Galerija: Penclic Miš

Nastaviti čitanje Penclic Miš pokazivački uređaj postavljen na roll out u SAD-u i Kanadi

Penclic Miš pokazivački uređaj postavljen na roll out u SAD-u i Kanadi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 18:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Penclic | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar