srijeda, 28. rujna 2011.

Meego biti omotane u Linux-based OS Tizen, trebao stići u 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/meego-to-be-folded-into-linux-based-tizen-os-slated-to-arrive-i/:
Budućnost meego postala malo jasnije jutros, sada da Linux Foundation je objavio da će biti zamijenjena sa Tizen - novi Linux -based, open-source OS. Samsung i Intel su odvodom voditi razvoju platforme, u suradnji s limuzina Zaklade - konzorcij tvrtki, uključujući Panasonic Mobile Communications, NTT DoCoMo i SK Telecom, među ostalima. Prema upravitelji, Tizen će podržati HTML5 i WAC-based aplikacije, te će biti dizajniran za pokretanje u širokom spektru uređaja, uključujući i pametne telefone, tablets, pametna TV, netbookova i u automobilu multimedijski sustavi. Meego projekta, sa svoje strane, već čini se da je na brodu s inicijativom, obećavajući da će "osigurati da korisnici lako mogu meego prijelaz na Tizen", dok pomaganje meego programere, kao dobro. Novi OS je predviđen za puštanje tijekom prvog tromjesečja 2012, a prvi Tizen-laced uređaja zakazan za hit na tržištu sredinom iduće godine. Za više detalja, hit izvor link ispod, ili Trek prošlost pauzu za punu PR.

Nastaviti čitanje meego biti omotane u Linux-based OS Tizen, trebao stići u 2012

Meego biti omotane u Linux-based OS Tizen, trebao stići u 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. rujna 2011 02:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink To je moj sljedeći , meego | izvor Tizen.org | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar