srijeda, 28. rujna 2011.

Sharp LCD HDTV-a najveći se još veći s novom 80-inčni model

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/27/sharps-biggest-lcd-hdtvs-get-even-bigger-with-a-new-80-inch-mod/:
Kad je velika nije dovoljno velik? Očito kad je Sharp "spectacularge" 70-inčni LCD HDTV AQUOS koje su uvedene ranije ove godine, a sada su nadmašili novim 80-inčni model tvrtke pokazao danas. LC-80LE632U nije Elite branded model, ali to donosi sve značajke svoje manje braće, uključujući punu LED pozadinskim osvjetljenjem, 120Hz motion obradu, izgrađen-in WiFi i pristup uslugama kao što su Netflix i Vudu. Sve što je lijepo, ali to je stajanje značajka je da je dodatni ekran, koji može biti vaš za $ 5499 (MSRP) kada počinje isporučivati ​​u početkom listopada. Preorders već popping up za pod-$ 5k cijene, ako vam je potrebna velikom zaslonu, a ne mogu ići projekcije put (prednje ili stražnje) to može biti dobra vrijednost - provjerite detalje u press release nakon prekida .

Nastaviti čitanje Sharp LCD HDTV-a najveći se još veći s novom 80-inčni model

Sharp LCD HDTV-a najveći se još veći s novom 80-inčni model prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. rujna 2011 20:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar