srijeda, 28. rujna 2011.

Besplatno Startup Alati: jednostavan način za Osnivači Da biste postavili smislu njihove suradnje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YnkYCyuTrwI/:
collaboration-hands

U ovoj, naš treći nastavak "Slobodna Startup Tools", željeli smo istaknuti sporazuma pokrenuo Seedcamp , Europska pokretanja akceleratora, koji će vam pomoći pokretanju osnivača pregovaraju ranim fazama izgradnje tvrtke. (Možete provjeriti naš prvi post na Utemeljitelja Instituta nastojanju da standardiziraju osnivaču-savjetnik odnosa i naknade ovdje i drugi post na alat koji pomaže utemeljitelji uspoređuju mandata listova na standarde ovdje .)

Dok smo se osvrnuo i na tim bolje načine pregovarati pojam listova i odnose s savjetnici, osnivanje tvrtke često podrazumijeva dovođenje na suosnivači će vam pomoći da izgradite Vašu tvrtku. Naravno, pri tome, to je važno za suosnivači biti u mogućnosti utvrditi stupanj povjerenja koji omogućava svaki član utemeljitelj prilično sudjelovati u prednosti uspjeha.

Da biste to učinili, Seedcamp (putem Seedhack inicijativa) pokreće "Seedhack Utemeljitelja Suradnja sporazum", koji prema inicijative blogu , je stvoren kako bi se omogućilo novoosnovane osnivanja timova za "složiti o tome što svakog osnivača dionički ulog bi trebao biti" kao i kodificira iznos kapitala suosnivači treba primiti u skladu s razinom vremena i truda da sipati u poslovanju.

Čitatelji mogu provjeriti PDF ugovora ovdje .

Kao što je akcelerator rekao putem svojih Seedhack blog namjeru u suradnji s sporazum da to bude od koristi akceleratorima i inkubatora koji crijeva događaji poput Seedcamp je Seedhack , gdje je "suradnja je ključ", kao i tisuće startups vani zgrada tvrtke (i ulaganje znoja kapital) u tim puno ideja, proizvoda i alata prije službeno stvaranje "formalnim" tvrtke ili poduzeća.

Seedcamp kaže da želi suosnivači za liječenje dokument kao gorivo za raspravu, koji se može koristiti "kao-je", ali treba napomenuti da je još uvijek i rad u tijeku i predložak koji osnivači bi trebali mijenjati kako budu smatrali to potrebnim. (Stoga stavke u zagradama, koji su lijevo do osnivačima da unesete svoj jezik.)

Napomena: Seedhack Suradnja Osnivači Sporazum je licenciran pod Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima 3,0 Unported License .

Slobodno podijelite svoje dojmove sporazuma, uključujući i da li ili ne čitatelji vjeruju da je predloženi raspored stjecanja prava u dokumentu odnosi općenito ili je više u skladu s hackathon tipa scenarija.

Izvadak slika ljubaznošću Ideachampions.com


Nema komentara:

Objavi komentar